Loungen in stijl

Relaxen doe je nergens zo op je gemak als thuis in je eigen omgeving. Genieten van de eerste zonnestralen of rustig je koffie drinken in je eigen tuin of je terras zonder gestoord te worden? Zeg nu zelf, dat is hemel op aarde! Die hemelse ervaring maak je helemaal compleet met een comfortabele loungeset.

Take a break

We leven in een hectische wereld. We rennen druk van hier naar daar, zowat de hele dag door zijn we in de weer. Als je dan in het weekend of in de avond eindelijk kan genieten van wat rust in je eigen tuin of op je terras, doe je dat graag in comfort en stijl. Twee klapstoelen en een schamel tafeltje buiten? Dat is niet aan jou besteed. Er zijn loungestoelen in verschillende stijlen en prijsklassen te verkrijgen die je terras of tuin meteen de gewenste uitstraling geven. Lekker luieren kan enkel in meubilair dat ook écht lekker zit. Een loungeset voor in de tuin of op je terras komt zo goed als altijd met comfortabele, weerbestendige kussens die je kan wegleggen of bedekken als het regent. Comfort hoeft niet persé ongelooflijk duur te zijn. Voor een budget van 100 euro vind je al een degelijke tuinset om lekker in te zetelen.

Chillen in je eigen lounge

Languit relaxen met een tijdschrift in de zon? Met een hoekbank voor buiten creëer je een gezellige ruimte op je terras om te aperitieven met vrienden of in alle rust op jezelf te genieten van een drankje en een goed boek. De loungesets bestaan vaak uit enerzijds een loungebank met daarbij horende eenpersoons zeteltjes en een loungetafel. Die kan je dan schikken naar believen. Een mooie loungeset is de perfecte aanvulling op de standaard terrastafels met terrasstoelen. Zo ervaar je al het comfort van binnenshuis, ook gewoon buiten. Heb je regelmatig gasten over de vloer of houd je wel van een gezellig tuinfeest nu en dan? Dan mag een loungeset zeker niet ontbreken. Je hebt ze in alle formaten (3-persoons tot wel 7-persoons sets zijn gangbaar), verschillende materialen en voor elk budget!

Klein maar fijn

Hou je niet van te imposante tuinmeubelen? Of heb je hiervoor niet de ruimte op je terras maar wil je toch in alle comfort buiten kunnen zitten? Dan kan je opteren voor een lounge balkonset. Ook deze kan je in alle stijlen en genres vinden. In combinatie met een prachtig exemplaar uit het assortiment loungetafels waaruit je tegenwoordig kan kiezen, maak je van jouw terras een heuse oase van rust en gezelligheid. Een grote plant erbij en het plaatje is helemaal af.

Recommended Articles