Zo bouw je in een aantal stappen je eigen mancave

Het hebben van een eigen mancave is een geweldige manier om meer tijd thuis door te brengen, en vooral om minder geld uit te geven aan de bar. Je huis is je comfortzone, dus het is waardevol om er een ruimte van te maken waar je kunt rondhangen en naar sport kunt kijken of kunt ontspannen met de mannen.

De twee plaatsen in uw woning die het meest geschikt zijn voor een mancave zijn de kelder / studeerkamer en de garage. Voor dit artikel wilt u het in uw garage plaatsen. De reden is dat het een gemakkelijkere plaats is om te converteren, dus hier is hoe je dat kunt bereiken. Tip: bekijk eens een webshop voor mannen voor de ultieme mancave accessoires!

Opslagruimte toevoegen

Eerst en vooral is uw garage nog steeds een garage, zelfs als u wilt dat het uw mancave wordt. Als u wat extra opslagruimte toevoegt, kun je hiervan profiteren zonder dat je het merkt. Overhead-opslagbakken kunnen je helpen bij het ontspannen van een mancave, zonder concessies te doen aan de opslag, zodat u het beste van twee werelden kunt krijgen. Alleen omdat je een grote fauteuil wilt om naar voetbal te kijken, wil nog niet zeggen dat je een nieuwe plek moet zoeken om al je sportartikelen of gereedschap te bewaren.

Een tv opzetten

Het beste dat u aan uw mancave kunt toevoegen, is de juiste tv. Flatscreen-tv’s zijn lichter dan ooit, en zelfs 4K-opties zijn nu veel betaalbaarder, maar je hebt een plek nodig om het te plaatsen. De beste suggestie is om hem aan de muur te monteren, zodat je de standaard kunt laten staan ​​en hem op ooghoogte kunt hebben. Een muurbeugel installeren is goed. Vergeet niet om balken te vinden om het in te plaatsen, niet alleen de gipsplaat. Evenzo is het veiliger en ziet het er beter uit om de draad door de muur te laten lopen, zodat deze niet in de weg zit.

Ander vermaak

Een echt geweldige mannenhol is niet alleen een tv. Je hebt meer entertainmentopties nodig dan dat. Pooltafels zijn een klassieker, maar kunnen duur zijn, maar pooltafels, dartborden en tafeltennis bieden een goede prijs voor aanzienlijk lagere kosten. Het andere waar u rekening mee moet houden voor de entertainmentgames op tafel, is het vloeroppervlak. Hoe groter het is, hoe minder ruimte u heeft voor een bank of fauteuils, dus meet hoeveel ruimte u kunt gebruiken.

Bar voorzieningen

Wat zou een mancave zijn zonder de juiste barvoorzieningen? Als je een barblad met een vatensysteem wilt installeren, is het niet voor bangeriken, maar het is zeker een publiekstrekker. Je hebt op zijn minst een bierkoelkast nodig, zelfs alleen een minikoelkast. Van en naar de keuken gaan verpest de ontspanning, dus overweeg uw opties verstandig bij het implementeren van uw barvoorzieningen.

Mancaves zijn een uitstekende manier om thuis te ontspannen. Geld uitgeven aan de bar, je rit uitzoeken en alle dingen daar tussenin is lastig voor je portemonnee en je plezier, dus het is essentieel om ergens thuis te hebben om te ontspannen. Je garage kan ook dienst doen als je nieuwe mannenhol, en met deze onmisbare functies kun je nog steeds de functionele aspecten van je garage gebruiken met eersteklas entertainment voor jou en je vrienden.

Recommended Articles