Zo tover je je schuur of garage om in een thuiskantoor

Met miljoenen mensen van die tijdens de COVID-19- pandemie de overstap maakten naar thuis werken, is het vinden van een plek om een ​​kantoor op te zetten essentieel geworden. Met het hele gezin in quarantaine in uw huis, kan het een uitdaging zijn om de privacy te vinden die u nodig heeft om uw werk gedaan te krijgen.

Als u een garage of een schuur in de achtertuin heeft, bent u misschien op zoek naar de perfecte plek voor uw nieuwe thuiskantoor . U heeft in de loop der jaren misschien niet veel nagedacht over uw schuur, behalve als plaats om uw grasmaaier en tuingereedschap op te bergen. Maar in ongekende tijden, zoals een pandemie, kan de extra ruimte in uw voordeel worden gebruikt.

In dit korte artikel gaan we in op de basisstappen die u moet nemen om uw garage of werkschuur om te bouwen tot een efficiënte en effectieve kantoorruimte. Van het toevoegen van isolatie tot het hebben van de beste elektricien die Perth of Boston te bieden heeft om uw schuur te bedraden, hier zijn een paar dingen die u kunt doen om uw schuurruimte in een werkende oase te veranderen.

Opruimen

Uw eerste stap bij het ombouwen van uw schuur of garage tot kantoorruimte is om deze op te ruimen. Zoek voorlopig alternatieve ruimte voor uw gazonuitrusting en gereedschap en geef de ruimte een goede schoonmaak. Zorg ervoor dat u controleert op tekenen van vocht of lekken die moeten worden verholpen voordat u uw kantoor naar de ruimte verhuist. Ga door met goed vegen, inclusief de muren en het plafond. Vergeet niet te spuiten op insecten en zoek naar voor de hand liggende insectenplagen.

Installeer elektriciteit

Je schuur heeft waarschijnlijk geen goede elektrische stroom, afgezien van een bovenlicht. Als je de juiste ervaring hebt, kun je dit zelf aanpakken, maar als je dat niet doet, kun je het beste een professional inschakelen. U moet uw ruimte bekabeld hebben voor plafondverlichting en een aantal elektrische stekkers voor uw computers, schermen en lampen.

Isolatie

De meeste schuren en garages zijn eenvoudige constructies die niet gemaakt zijn om als woonruimte te gebruiken. In deze gevallen moet u isolatie aan uw muren en plafonds toevoegen om uzelf comfortabel te houden als het te warm of te koud wordt. Sproei-isolatie of isolatie met platen doet het werk met weinig kosten of gedoe.

Fix de muren

Je werkruimte moet een plek zijn waar je je thuis voelt. Onafgewerkte muren met blootliggende bedrading en isolatie kunnen onaangenaam en storend zijn. Werk je schuur bij met wat gipsplaat om het eruit te laten zien en aan te laten voelen als een gewoon gebouw. Je kunt je favoriete kunstwerk of een set planken verankeren zodra je je gipsplaat hebt geplaatst om de kamer completer te maken.

Vloeren

Een update van uw schuurvloer kan uw kantoor gezelliger en comfortabeler maken. Het toevoegen van een vinyl- of hardhouten vloer kan helpen om de hele look samen te brengen. Als je al een houten vloer hebt, zelfs als het maar een eenvoudige triplexafwerking is, kan het toevoegen van een felgekleurd kleed de hele ruimte wat warmte en comfort geven.

Verf en decor

Nu u klaar bent met de basisconstructie van uw kantoor, is het tijd om deze ruimte uw eigen te maken. Kies een rustgevende verfkleur voor de muren, voeg je eigen persoonlijke accenten toe en breng je kantoormeubilair mee om je werkruimte compleet te maken.

Recommended Articles