Dakbedekking van hoogwaardige kwaliteit

Is jouw huidige dakbedekking oud en begin je steeds meer gebreken op te merken? Wacht dan niet te lang met het vervangen van de dakbedekking. Wanneer je te lang wacht, kunnen de kleine gebreken grote problemen worden. Je moet hierbij bijvoorbeeld denken aan lekkages met grote schade tot gevolg. Voorkom deze overlast nu én in de toekomst door te investeren in dakbedekking van hoogwaardige kwaliteit.

Zelf eenvoudig jouw dakbedekking leggen

Als je een nieuwe dakbedekking gaat kopen, wil je investeren in kwaliteit. Je wilt immers voorkomen dat de nieuwe dakbedekking alweer snel aan vervanging toe is. Kwaliteit verkiezen boven kwantiteit is in dit geval dan ook raadzaam. Maar welke dakbedekking is echt goed? Welk materiaal gaat lang mee? Het antwoord is EPDM. Deze rubbersoort is sterk en gaat tot wel vijftig jaar mee. Daarnaast is dit type dakbedekking ook nog eens relatief goedkoop. Dit heeft onder andere te maken met het feit dat je de dakbedekking zelf kunt leggen. Doordat deze rubbersoort gemakkelijk verlijmd kan worden, heb je geen professionele dakbedekker nodig. Dit scheelt uiteraard aanzienlijk in de kosten.

Kies voor een compleet pakket

Het grote voordeel van de EPDM dakbedekking is dat je deze zelf kunt leggen. Wanneer je dit nog nooit gedaan hebt, lijkt het wellicht een moeilijke klus. Maar niets is minder waar. Het verlijmen van jouw dakbedekking kun je gemakkelijk zelf. Het enige wat je nodig hebt voor een goed resultaat zijn de juiste materialen. Maar wat zijn de juiste materialen? Het antwoord op deze vraag is niet gemakkelijk als je geen ervaring hebt op dit gebied. Gelukkig is hier rekening mee gehouden. Je kunt namelijk een speciaal EPDM dakbedekkingspakket kopen. Dit pakket omvat alle materialen die je nodig hebt voor het leggen van de dakbedekking. Van de dakbedekking tot de lijm en de kit. Met dit complete pakket kun jij direct aan de slag!

Alle voordelen op een rijtje

Dat de professionele dakdekkers de voorkeur geven aan EPDM folie als dakbedekkingsmateriaal is uiteraard niet voor niets. Dit materiaal is sterk en is goed bestand tegen allerlei externe factoren. Extreem hoge of juist extreem lage temperaturen? Daar heeft dit materiaal geen last van. Ook zonnige dagen gedurende de zomermaanden hebben geen invloed op de kwaliteit van de dakbedekking. Dit materiaal is namelijk optimaal bestand tegen Uv-straling. Daarnaast is dit materiaal ook heel gebruiksvriendelijk. Bij het leggen van de dakbedekking hoeven geen branders gebruikt te worden. Lijm en kit volstaan. Tot slot is dit type dakbedekking heel betaalbaar. We kunnen dus wel stellen dat deze rubbersoort het perfecte materiaal is voor jouw nieuwe dakbedekking.

Recommended Articles