Mooie en functionele stellingkasten

Je staat er wellicht niet bij stil, maar stellingkasten worden op heel veel verschillende plekken gebruikt. Denk maar eens aan de boeken in de bibliotheek. Deze staan altijd netjes gesorteerd in een stellingkast. Maar ook bij het doen van jouw dagelijkse boodschappen passeer je diverse stellingen. Nagenoeg alle producten in een supermarkt worden namelijk vanuit een stelling aan de klant gepresenteerd. Deze functionele kasten worden dus op heel veel diverse plekken gebruikt.

Diverse soorten stellingen

Stellingkasten vallen vaak niet zo op. Het gaat immers om de producten die in de stellingen worden getoond. Stellingkasten vormen dus enkel een basis voor de producten. De stellingen lijken hierdoor niet belangrijk, maar niets is minder waar. Zonder de stellingkasten zouden de spullen niet mooi tentoongesteld kunnen worden. De stellingen bekleden dus juist een hele belangrijke rol. De houten stellingkast in de bibliotheek zorgt er bijvoorbeeld voor dat jij snel jouw favoriete boek kunt vinden. Of denk maar eens aan een supermarkt. Zonder stellingkasten zou er een chaos ontstaan in de winkel. Dankzij de stellingen kun jij gemakkelijk jouw benodigde boodschappen vinden. De stellingkasten zorgen dus voor overzicht, ruimte en orde.

Hout versus metaal

Omdat stellingkasten op zo veel plekken gebruikt worden, is er behoefte aan een divers aanbod. De toepassing van de stellingkasten is immers overal anders. Zo moet een stellingkast in een magazijn bijvoorbeeld veel gewicht kunnen dragen. Terwijl een stelling in een kantoorruimte naast functioneel ook sfeervol moet zijn. Bij deze diversiteit aan functionaliteit passen stellingen van diverse materialen. Metalen stellingen zijn een uitkomst voor werkplaatsen en magazijnen. Metaal is namelijk heel sterk waardoor deze stellingkasten veel gewicht kunnen dragen. Dit is vaak wenselijk in magazijnen. Houten stellingen zijn daarentegen weer een uitkomst voor producten die wat lichter van gewicht zijn. Vooral in slijterijen wordt vaak gebruik gemaakt van houten stellingen.

Stellingen voor iedere ruimte

Stellingkasten worden op heel veel verschillende plekken gebruikt. Op elk van deze plekken is er behoefte aan een andere soort stelling. Hier is met het aanbod stellingkasten op ingespeeld. Het metalen Brevarek is bijvoorbeeld heel geschikt voor magazijnen. Deze stelling kan veel gewicht dragen en is dus ideaal voor de opslag van grote dozen. Voor de opslag van de administratie in een kantoorruimte is het houten Rangerek uitermate geschikt. Het houten Brumorek is daarentegen weer een heel geschikt item voor de inrichting van een winkel. Deze stelling is niet alleen functioneel, maar heeft ook een sfeervolle uitstraling. Met het diverse aanbod stellingkasten is er dus voor iedere ruimte een passende stelling te vinden.

Recommended Articles