Badkamer verbouwen? Dit zijn de 3 badkamer trends van dit moment

We hebben de afgelopen jaren in bijzondere tijden geleefd. We konden door de coronapandemie weinig leuke dingen doen, waardoor veel mensen met flink wat spaargeld kwamen te zitten. Geldt dat ook voor jou? En wil je dit spaargeld graag gebruiken om je badkamer te verbouwen? Erg verstandig.

Bij het verbouwen van je badkamer moet je belangrijke keuzes maken. In wat voor stijl wil je je nieuwe badkamer hebben? Wat moet de nieuwe indeling van je badkamer worden? En voor welke tegels wil je bijvoorbeeld gaan? Dit zijn slechts enkele van de vele vragen waar je een antwoord op moet zien te vinden.

Hierbij is het advies om naar de huidige badkamer trends te kijken. Met deze trends richt je je badkamer namelijk op een moderne manier in.

Natuurlijke materialen

In een moderne badkamer is het gebruikelijk om voor natuurlijke materialen te kiezen. Een badkamerspiegel, planten en natuursteen zijn hier voorbeelden van. Een spiegel is immers van glas gemaakt, terwijl natuursteen rechtstreeks uit de natuur gehaald wordt. Leuk detail: meerdere soorten natuurstenen zijn erg in trek tegenwoordig. Denk hierbij aan marmer en cement.

Door de natuurlijke materialen in je badkamer te verwerken, geniet je direct van een luxe uitstraling. Daar lees je hieronder meer over.

Luxe

Een andere trend is dat een moderne badkamer van veel luxe voorzien is. Zo zijn er huishoudens die hun badkamer omtoveren tot een privé wellnesscentrum. Een wellnesscentrum waar ze heerlijk tot rust kunnen komen en optimaal van hun badkamer genieten.

Kies je voor veel natuurlijke materialen in je badkamer? Dan creëer je de luxe uitstraling vanzelf al. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de uitstraling van de natuurstenen.

Ook is het gebruikelijk om in een moderne badkamer voor hout te kiezen. Zeker als je voor mooi afgewerkt hout kiest, heeft dit hout een prachtige, stijlvolle én luxe uitstraling.

Aardetinten

Tot slot is het een ware trend om voor aardetinten in de badkamer te kiezen. Je kunt hierbij denken aan groen, aan bruin, aan terracotta en aan beige. Dit zijn kleuren die je veelvuldig in de natuur aantreft; deze trend sluit dan ook perfect op de eerste trend aan.

Het leuke is dat je met aardetinten veel kanten op wilt. Wil je namelijk enige kleur in je badkamer verwerken? Dan is het tegenwoordig mode om dit met de kleur groen te doen. Belangrijk voordeel hiervan is dat je uit héél veel soorten groen kunt kiezen. Ideaal.

Kun je nog meer inspiratie gebruiken voor je nieuwe badkamer? Check direct online het aanbod van Megadump Tiel of kom langs in de showroom in Tiel. 

 

Recommended Articles