Het beste idee voor aan de muur: je eigen koninklijke portret!

Soms zijn er van die momenten dat je gewoon even wat nieuws wilt voor aan de muur. Die ‘Live Love Laugh’ sticker boven je bed die je partner zo graag wilde kan écht meer, of het blijkt toch dat dat ene schilderij net even niet matcht bij je interieur. Gelukkig hebben wij de oplossing: een fantastisch koninklijk staatsieportret met je eigen gezicht! Past perfect boven je bed, in het trappenhuis, of gewoon pontificaal boven je open haard in de woonkamer. Wij mochten de dienst uitproberen én mogen er één weggeven. Benieuwd geraakt? Lees dan snel verder!

Een staatsieportret van jezelf

De kans is groot dat je ze vast wel ergens hebt gezien: die geweldige staatsieportretten van Koningen en Koninginnen, tof afgebeeld in een gouden lijst aan de muren van kastelen, musea of overheidsgebouwen. Maar wat nou als we je vertellen dat ook jóuw gezicht machtig goed zou staan op zo’n portret? Dit is waar Make Me Royal om de hoek komt kijken. Dit bedrijf tovert namelijk jouw eigen foto om tot een ontzettend tof koninklijk schilderij.

Hoe het werkt? Simpel. Je uploadt een goede foto van jezelf en Make Me Royal doet de rest. Jouw gezicht wordt zo perfect mogelijk in het originele portret verwerkt, met de juiste belichting, schaduwen en effecten. Binnen 2 dagen ontvang je een digitaal voorbeeld per mail waarop je feedback kunt geven. Pas wanneer je tevreden bent, wordt het portret gedrukt op canvas en bij je thuis bezorgd.

Enorme collectie

“Staatsieportretten werden vanaf het jaar 1700 geschilderd van staatshoofden, zoals Koningen en Koninginnen, en stonden symbool voor hun status en welvaart. Ruim 320 jaar later is er veel veranderd, maar de schoonheid van de portretten is nooit verloren gegaan. Dat vonden de bedenkers van Make Me Royal ook en zij wilden ervoor zorgen dat iedereen de mogelijkheid heeft om een Koninklijk portret van zichzelf op te hangen.”

En mocht je nou denken dat je gezicht enkel op een ‘standaard’ foto van Koning Willem III geplaatst wordt, dan heb je het mis. Of nou ja, naast Willem III zijn er nog ruim 200 andere schilderijen om uit te kiezen! Van Queen Victoria tot Koning Leopold I tot zelfs Abraham Lincoln: de opties zijn eindeloos.

Geweldige kwaliteit

Ook wij mochten de dienst uitproberen, en kozen voor portretten van Queen Victoria en King George V. Het resultaat? Twee ontzettend vette schilderijen die dankzij het canvas doek écht op een authentiek schilderij lijken. Daarnaast is ook de communicatie met Make Me Royal top, dus je bent er zeker van dat je schilderij pas naar je toe komt zodra hij he-le-maal perfect is.

Kortom: gooi die stomme ‘King’ en ‘Queen’ caps of shirts dus maar in de prullenbak, met deze schilderijen kroon je jezelf en je partner namelijk pas écht tot koninklijke hoogheid.

Win je eigen zelfportret!

Vind je dit nou ook ontzettend tof en wil je ook zo’n portret aan de muur? Dan hebben we goed nieuws! Samen met enkele zustersites van deze website mogen wij namelijk een staatsieportret van 90×60 cm weggeven! Meedoen is simpel: stuur een mail naar acties@unicornmedia.nl en vertel ons waarom jij, je vriend, je partner of collega een échte koning of koningin is en dit toffe kunstwerk verdient. Uit alle inzendingen kiezen we op dinsdag 15 december een winnaar. Good luck!

Recommended Articles