Sfeerloos thuiswerken? Niet met deze prachtige tafellampen!

Veel van ons zijn momenteel volop thuis aan het werken. Ergens moet ik zeggen dat ik dat ook helemaal zo erg niet vindt. Lekker in mijn sloffen achter mijn bureau met een bakkie koffie. Even geen collega’s die om 8 uur ‘s ochtends het hemd van mijn lijf vragen… Thuiswerken heeft zo zijn voordelen – maar een van de eerste dingen waar ik me thuis al snel aan ergerde was hoe sfeerloos mijn thuiskantoortje was. Gelukkig zijn er voldoende manieren om van je thuiskantoor een prachtige kamer te maken, en één van die manieren is het toevoegen van prachtige tafellampen. Lees je mee?

Dáárom een mooie tafellamp

Als je net als ik regelmatig tot in de avonduurtjes doorwerk, dan weet je precies hoe vervelend het is om in een donkere (of juist felverlichte) kamer te zitten terwijl je naar je computerscherm aan het staren bent. Een geweldige oplossing is het toevoegen van een dimbare tafellamp. Net een schemerlampje naast of vlakbij je beeldscherp doet wonderen voor je ogen, en daarnaast kun je met het brede scala aan designs alle kanten op wat betreft styling van je thuiskantoor.

Maar als er op dit moment één winkel is waar ik razend verliefd op ben, dan is het wel Sfeer.nl. Hun lampen en accessoires passen geweldig binnen het industriële interieur waar mijn partner en ik zo gek op zijn. Lekker veel metaal in combinatie met onze nachtblauwe muur én een dimbare lamp erin. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Reefs Interior Taffellamp? Deze lamp heeft een charcoal finish en heeft een volledig draaibare binnenste cirkel en ziet er héél tof uit.

Voeg sfeer toe aan je thuiskantoor

Eén van de belangrijkste redenen waarom een tafellamp een must-have is in ieder thuiskantoor, is dat het simpelweg een hele hoop sfeer toevoegt aan de kamer. En een sfeerloze ruimte waar je de hele dag in moet werken? Dat is nou eenmaal funest voor je creativiteit en productiviteit. Zelf kies ik ervoor om net zoveel aandacht te besteden aan mijn thuiskantoor als aan mijn woonkamer. Daarnaast zijn tafellampen perfect om een bepaald design toe te voegen aan je woning. Je kunt ze zien als functionele accessoires. Ze zijn niet alleen perfect om wat licht toe te voegen aan je kamer, je kunt er ook een heus statement mee maken.

Ook ideaal voor andere ruimten

We hebben het hier natuurlijk wel over het pimpen van je thuiskantoor, maar mooie tafellampen kunnen werkelijk in elke kamer op een mooie manier worden toegevoegd. We hebben je al vaak verteld over het belang van lampen in het decoratiespel. Als decoratief element heeft een tafellamp dan ook veel voordelen, omdat het kan worden gecombineerd met de plafondlamp om een ​​mooi effect te bereiken – in welke kamer je je ook bevindt.

Een tafellamp is bijvoorbeeld perfect als nachtlampje te gebruiken. Je kunt immers alleen het lampje naast jouw kant van het bed aanzetten waardoor je (hopelijk) je partner niet wakker maakt. Veel lampen bieden daarnaast ook nog eens de optie om het licht alleen op bepaalde delen te laten schijnen. Dit maakt het licht een stuk minder vervelend voor eventuele slapende partners. Sommige mensen houden hun nachtlampje zelfs de hele nacht in dimstand aan!

Recommended Articles