4 fouten die je kunt vermijden bij het kiezen van een schoonmaker

De reden waarom u schoonmaakdiensten inhuurt, is omdat u uw huis schoon wilt houden, vrij van infecties en ziekten. Zonder een goede reiniging van de vloer en het hele gebouw kan er een ophoping van meeldauw en schimmels ontstaan, wat weer kan leiden tot ziekten en aandoeningen.

Maar soms besluiten we vaak gehaast en denken we dat elk schoonmaakbedrijf geschikt is voor de klus – om later te beseffen dat je een grote fout hebt gemaakt!

In dit artikel belichten we 4 veelvoorkomende fouten die je moet vermijden bij het inhuren van een schoonmaakbedrijf.

1. Een schoonmaakbedrijf kiezen omdat het goedkoop is

Duizenden schoonmaakbedrijven die u vandaag online ziet, zijn erop uit om op welke manier dan ook geld te verdienen. De meeste van hen geven niets om de kwaliteit van de diensten die ze aan de klant leveren, zolang ze dat contract en het loon kunnen krijgen. Daarom plaatsen ze meestal een prijskaartje dat erg competitief lijkt, en als je geldbewust bent, houden ze je in de val, en tegen de tijd dat je je realiseert, ben je bedrogen.

Vermijd huishoudelijke schoonmaakbedrijven die schijnbaar goedkope diensten aanbieden. Denk aan de kosten van de chemicaliën, de apparatuur, gereedschappen, oplossingen en de werknemers die ze moeten betalen. Hun lasten zouden daarom dergelijke kosten moeten kunnen compenseren. Ze zijn misschien erop uit om de aandacht te trekken door het prijskaartje, maar wanneer je het contract ondertekent, realiseer je je een aantal verborgen kosten – en het is zeker niet iets om blij mee te zijn.

2. Boeken via de telefoon of internet

Op sommige momenten staat u onder druk om een ​​schoonmaakbedrijf te laten helpen. Zo bel je uiteindelijk elk bedrijf dat boven op zoekmachines verschijnt.

De meeste bedrijven die u bovenaan de zoekmachines van Google ziet, zijn gewoon geweldig in het presenteren van hun sites, en dat heeft vaak niets te maken met de kwaliteit van de services.

Nadat u telefonisch contact heeft opgenomen met het bedrijf, zou het volgende moeten zijn om een ​​fysiek bezoek aan hun kantoor te plannen. U wilt zien of ze de apparatuur, gereedschappen en getrainde medewerkers hebben. Je hebt een lijst met dingen waaraan je favoriete bedrijf moet voldoen, en daarom weet je zeker dat je de beste aanneemt.

3. Een bedrijf selecteren dat geen licentie heeft

Voor een erkend schoonmaakbedrijf moeten ze voldoen aan specifieke criteria en schoonmaaknormen die zijn opgesteld door de relevante overheidsdienst. Ze moeten enige ervaring hebben in het veld, de juiste apparatuur en oplossingen hebben en, belangrijker nog, geschoolde medewerkers.

Daarom, als u een bedrijf kiest dat geen vergunning heeft, kunt u een onbeschoft ontwaken krijgen als ze slordig werk doen, en u bent nergens om hulp te zoeken.

4. Een bedrijf kiezen dat niet verzekerd is

Verzekering zorgt ervoor dat u wordt vergoed als een werknemer gewond raakt of erger, op uw terrein komt te vervallen. Nogmaals, als uw eigendom wordt vernietigd tijdens het schoonmaken, wordt u ervoor betaald.

Als u geen verzekerd bedrijf kiest, betekent dit dat als een werknemer lichamelijk letsel oploopt tijdens het werken in uw pand, u deze betaalt en dat u geen vergoeding ontvangt voor enige schade die aan uw eigendom is veroorzaakt.

Recommended Articles