Zo richt je je slaapkamer in

Een goed bed is natuurlijk onmisbaar in de slaapkamer. Maar een slaapkamer is meer dan alleen een bed. Wil je stijlvolle items die jouw slaapkamer een warme plek maken waar je tot rust kunt komen? Lees hier hoe je dat doet!

Creƫer de sfeer

Een mooie sfeervolle slaapkamer is wat je wil creƫren. Voeg leuke accessoires toe zoals een kandelaar. Het is een echte eyecatcher en tijdens deze donkere dagen kan een extra lichtje geen kwaad. Doorbreek de rechte lijnen en kies voor ronde organische vormen. Hiermee zorg je voor meer sfeer in de slaapkamer en een speels effect. Denk hierbij aan een heerlijk zacht rond vloerkleed of spiegel. Opzoek naar producten die functioneel zijn voor je interieur? Ga dan voor een kapstok. Een kapstok hoeft niet alleen functioneel te zijn voor jassen. Gebruik een kapstok ook in je slaapkamer om kleding en accessoires te ordenen. Hiermee bespaar je ruimte en kun je mooie accessoires tonen.

Voor welke woonstijl ga jij?

Houd je van een rustige uitstraling en de basiskleur wit? Dan past een Scandinavische woonstijl bij jou. Tijdens de donkere winter dagen is een lichte en sfeervolle slaapkamer de plek om tot rust te komen. Haal de natuur in huis en gebruik houten, rotan, jute of rieten producten. Geen enkel natuurproduct ziet er precies hetzelfde uit. Elk stuk is uniek en geeft zijn uitstraling en karakter. Naast mooi zijn deze materialen ook nog eens goed voor het milieu. Wil je een moderne slaapkamer, maar toch een stoere uitstraling? Dan past de industriƫle woonstijl bij jou. Denk aan een kast met zwarte stalen poten of een nachtkastje van metaal. Hout zorgt naast het staal en metaal voor een warme uitstraling in de slaapkamer. Mix en match staal met hout tot een mooi, sfeervol geheel!

Kleur aan de muur

Ben je er over uit welke woonstijl je wil toepassen in de slaapkamer? Bekijk de kleuren licht grijs, beige en wit wanneer je voor een Scandinavische look wil gaan. Het is tijdloos en past in elke slaapkamer! Meer fan van het industriƫle? Overweeg dan een stoere kleur zoals: olijfgroen of ga voor een beton look of bakstenenprint aan de muur. Dit geeft je kamer karakter. Geef je muur een blauwe kleur als je een rustgevend en ontspannen sfeer wil creƫren. Want wist je dat een blauwe kleur in de slaapkamer positieve invloed heeft op je nachtrust?

Geef jouw slaapkamer de make-over die het verdient en maak er de fijnste kamer van het huis van.

Recommended Articles